ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

fit-it

nikoleta kyriakopoulou ergonutrition

Εποχικό προσωπικό παίρνει η ΔΕΥΑΡ. Ενημερωθείτε

Tο «πράσινο φως» για να ξεκινήσει την διαδικασία πρόσληψης εποχιακού προσωπικού και υδρονομέων έδωσε στη διοίκηση της ΔΕΥΑΡ, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση του Αιγαίου.
Με έγγραφο της προς τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ.Δημήτρη Τσίκκη γνωστοποιεί, ότι εγκρίνει τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και υδρονομέων  και μάλιστα δίνει την συναίνεση της  για το σύνολο των ατόμων που ζητήθηκε από την διοίκηση της Επιχείρησης.
Η πρόσληψη 34 εργαζομένων ανταποδοτικού χαρακτήρα και 20 υδρονομέων  θα συμβάλλει στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της Επιχείρησης.
 Η ΔΕΥΑΡ, είναι ίσως από τις λίγες Δημοτικές Επιχειρήσεις της χώρας που θα προσλάβουν οσονούπω, εποχιακό προσωπικό και υδρονομείς που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου και όχι ως είθισται κατά τους χειμερινούς μήνες.
Έγκαιρα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ στις15 Ιανουαρίου, στην πρώτη συνεδρίαση του που πραγματοποίησε το 2016, έλαβε την ομόφωνη απόφαση για την πρόσληψη του εποχιακού προσωπικού και των υδρονομέων.
Ο κ. Τσίκκης αναλογιζόμενος την δαιδαλώδη και χρονοβόρα διαδικασία που επικρατεί για την έγκριση των προσλήψεων αυτών, έγκαιρα και προγραμμάτισε και κίνησε τη όλη διαδικασία προκειμένου, να διεκπεραιωθεί με την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν, όπου και πολλαπλασιάζονται τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ΔΕΥΑΡ.
Η έγκαιρη έγκριση της  πρόσληψης του εποχιακού προσωπικού και των υδρονομέων προκάλεσε ανακούφιση στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ και ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης εκφράζει την ικανοποίηση του για την αίσια έκβαση που είχε η πρωτοβουλία του αυτή. 
Ήδη  ο κ.Τσίκκης έδωσε εντολή στην αρμόδια διεύθυνση της  Επιχείρησης να προχωρήσει  άμεσα τη διαδικασία πρόσληψης εποχιακού προσωπικού.
Ειδικότερα με διαδικασίες ΑΣΕΠ και με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οχτώ μηνών  θα προσληφθούν 19 εργάτες γενικών καθηκόντων, 5 ηλεκτροτεχνίτες, 7 υδραυλικοί, 1 ηλεκτροσυγκολλητής και 2 χειριστές μηχανημάτων έργων.
Επίσης θα προσληφθούν 20 υδρονομείς άρδευσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου που θα έχει διάρκεια πέντε μήνες. Η πρόσληψη τους όπως εκτιμάται θα γίνει από την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Να σημειωθεί, ότι η κατανομή του εποχικού προσωπικού θα γίνει στις δημοτικές ενότητες Ρόδου,Ιαλυσού,Αρχαγγέλου, Νότιας Ρόδου, Καμείρου και Αταβύρου προκειμένου να εξυπηρετούνται με τον πλέον καλύτερο τρόπο και οι καταναλωτές των απομακρυσμένων περιοχών του νησιού μας. Πρόθεση της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ είναι τα άτομα που θα προσληφθούν ως εποχικό προσωπικό να προέρχονται από τις κοινότητες των δημοτικών αυτών ενοτήτων προκειμένου να επανδρωθούν τα τμήματα της ΔΕΥΑΡ στις περιοχές αυτές.
« Η ΔΕΥΑΡ ως μια υγιής Επιχείρηση δίνει και φέτος την δυνατότητα  σε άνεργους συμπολίτες μας να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας για οχτώ μήνες. Το κόστος της πρόσληψης της θα επωμιστεί η ΔΕΥΑΡ καθώς οι θέσεις εργασίας τους θα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα» δήλωσε ο πρόεδρος της κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Για τη Δ.Ε.Υ.Α ΡΟΔΟΥ 
 
Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ
Πρόεδρος Δ.Σ.

You may also like...

0 thoughts on “Εποχικό προσωπικό παίρνει η ΔΕΥΑΡ. Ενημερωθείτε”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΚΑΙΡΟΣ

Feb 17 - Sun
Rodos, GR
13°C
Day Cond. Temp.
sun 02/17
13/13°C
mon 02/18
14/14°C
tue 02/19
15/14°C
wed 02/20
15/14°C
thu 02/21
16/15°C

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

February 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Follow by Email
Google+
RSS
Twitter
Facebook
Facebook