ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

fit-it

nikoleta kyriakopoulou ergonutrition

Ε.Π.Α.Μ. Ανακοίνωση – Πανστρατιά για τον αντιασφαλιστικό Αρμαγεδώνα

Ανακοίνωση

Το Ε.ΠΑ.Μ. χαιρετίζει τις αποφάσεις των συνδικάτων, φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στο αντιασφαλιστικό Νομοσχέδιο της κατοχικής κυβέρνησης. Άλλωστε μέχρι τώρα, οι μόνοι που, καταρχήν, εκφράζουν την ικανοποίησή τους, είναι οι «θεσμοί».

Βλέπουμε την ξενοδουλεία και τον αμοραλισμό του πολιτικού προσωπικού, τους κυνοβουλευτικούς σκυλοκαβγάδες τους, ενώ συμφωνούν κι από κοινού προπαγανδίζουν «την αναγκαιότητα» και «την σκοπιμότητα» των αντιλαϊκών μέτρων!

Γνωρίζουμε τους γραφειοκράτες του κομματικού συνδικαλισμού που «διαπραγματεύονται» κάποιες μικρές, προσωρινές «εξαιρέσεις» προκειμένου να πουλήσουν στην εκλογική τους πελατεία φύκια για μεταξωτές κορδέλες! Όλα αυτά είναι αφόρητα, παλιά και τετριμμένα… Αυτό που φέρνουν όμως είναι καινούργιο… Δεν πρέπει να το βιώσουμε ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας!

To Ε.ΠΑ.Μ. συμβάλει και αγωνίζεται για την ενότητα του λαού και την ανατροπή, όχι μόνο της αντιλαϊκής πολιτικής αλλά και του κατοχικού καθεστώτος που μετατρέπει την πατρίδα μας σε χώρο χωρίς δικαιώματα, σε τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών, ξένων και ντόπιων…

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, όλους τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους, τα μέλη και τους φίλους του ΕΠΑΜ να πλαισιώσουν τα Σωματεία τους. Καλούμε σε πανστρατιά, για να ανακόψουμε την πορεία προς τον εξανδραποδισμό και την καταστροφή. Ο αντιασφαλιστικός Αρμαγεδδών της για «πρώτη φορά δωσιλογική αριστερά», δεν εξαιρεί κανένα, μας αφορά όλους!

Μας φοβούνται, γι αυτό μας θέλουν διχασμένους κι ανήμπορους, μας θέλουν απογοητευμένους, άκαπνους στους καναπέδες μας, να σιχτιρίζουμε ο ένας τον άλλο και να καταριόμαστε το «αναπόφευκτο»… Μας θέλουν «μοιραίους κι άβουλους αντάμα» όπως έλεγε κι ο Κώστας Βάρναλης, ο Δάσκαλος!

Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα πόσο σαθρό γίνεται το καθεστώς τους μπροστά σ’ έναν ενωμένο, οργανωμένο κι αποφασισμένο λαό!

Ο Συνδικαλιστικός Τομέας του ΕΠΑΜ

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.Πα.Μ) Έχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο.
Το ΕΠΑΜ έχει το σχέδιο, η Ελλάδα έχει τη λύση!!!

You may also like...

0 thoughts on “Ε.Π.Α.Μ. Ανακοίνωση – Πανστρατιά για τον αντιασφαλιστικό Αρμαγεδώνα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΚΑΙΡΟΣ

Mar 19 - Tue
Rodos, GR
12°C
Day Cond. Temp.
mon 03/18
18/16°C
tue 03/19
15/15°C
wed 03/20
16/15°C
thu 03/21
17/16°C
fri 03/22
19/17°C

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

March 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Follow by Email
Google+
RSS
Twitter
Facebook
Facebook