ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

fit-it

nikoleta kyriakopoulou ergonutrition

Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Ροδίων, το Μουσικό Γυμνάσιο και το Καζούλειο στον δήμαρχο

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια πλημμύρισαν το δημαρχείο από τους μαθητές των σχολείων της πόλης που έψαλλαν τα κάλαντα στο δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο.

Το πρωί (Τετάρτη) τα κάλαντα έψαλλε στο δήμαρχο το Μουσικό Τμήμα των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία, αποτελούμενο από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου παρουσία του αντιδημάρχου κ. Σάββα Διακοσταματίου και του προέδρου του ΔΟΠΑΡκ. Σέργιου Αιβάζη.

Ακολούθησε το Μουσικό Σχολείο Ρόδου που έψαλλε παραδοσιακά κάλαντα από τον Αρχάγγελο, τα Δωδεκάνησα, τη Θράκη, τη Σμύρνη και την Κρήτη. Τους μαθητές συνόδευσαν με τα όργανά τους οι καθηγητές του Μουσικού Σχολείου : Μιχάλης Καλαιτζής, Γιώργος Παραγυιός, Ηλίας Αναστασιάδης,Καμέλια Φαραμίτσα και Αμαρίντο Λότσκο.

Στη συνέχεια τα κάλαντα έψαλλαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Ρόδου-Καζούλειου συνοδευόμενα από τον διευθυντή του σχολείου κ. Νικόλαο Τσαταλιό.

Τα κάλαντα έψαλλαν και φέτος τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΕΣΤΙΑ και ΠΝΟΗ» συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες που λειτουργεί η ΑΜΚΕ του δήμου Ρόδου.

Παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ Γιώργου Κακούλη και Μαρίζας Χατζηλαζάρου τα παιδιά με αναπηρίες που συνόδευε και ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τρέχας εκ της ιδιότητάς του, του εκπαιδευτή του Κέντρου συνομίλησαν με το δήμαρχο ο οποίος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητές τους: αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες.

Ακολούθησαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου οι οποίοι συνοδευόμενοι από την καθηγήτριά τους Εύη Κατσαρά ερμήνευσαν με το φλάουτό τους χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Ο κ. Χατζηδιάκος έδωσε θερμές ευχές για χρόνια πολλά και καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων.

Στο κλίμα των ημερών ο δήμαρχος συνοδευόμενος το πρωί από τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Πόκκια, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Σέργιο Αιβάζη και τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτο Παγκά επισκέφτηκαν το πρωί και τη λαϊκή αγορά του Αγίου Δημητρίου και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του δήμου αντήλλαξαν ευχές με εργαζόμενους και πολίτες.

You may also like...

0 thoughts on “Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το Ροδίων, το Μουσικό Γυμνάσιο και το Καζούλειο στον δήμαρχο”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΚΑΙΡΟΣ

Mar 20 - Wed
Rodos, GR
17°C
Day Cond. Temp.
wed 03/20
17/16°C
thu 03/21
18/16°C
fri 03/22
18/17°C
sat 03/23
19/17°C
sun 03/24
13/11°C

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

March 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Follow by Email
Google+
RSS
Twitter
Facebook
Facebook