ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ

fit-it

nikoleta kyriakopoulou ergonutrition

Το ψήφισμα για το ξεπούλημα του αεροδρομίου Ρόδου

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

-ΘΕΜΑ: Απογραφική Επέλαση των δήθεν Αγοραστών

-Σαν να μην έφτανε η «κοψοχρονιά» παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και το μεγάλο δώρο των πλουσίων εσόδων για την κρατική Γερμανική εταιρεία που τα απέκτησε με ένα απλό νεύμα του κ Σόιμπλε προς τον αριστερό Πρωθυπουργό μας, θέλουν τώρα οι δανειστές να υποτιμήσουν περισσότερο την Τοπική μας αξιοπρέπεια.

Μήνες τώρα στέλνονται κλιμάκια μικρού και μεγάλου βεληνεκούς προκειμένου να καταγράψουν υποτίθεται την τιμίως αποκτειθήσα περιουσία. Από την μια η FRAPORT ή οποία επιθεωρεί τις εγκαταστάσεις και από την άλλη κλιμάκια εντεταλμένων του ΤΑΙΠΕΔ που καμώνονται πως διασώζουν την περιουσία των Γερμανών καταγράφοντας ακόμη και τα καρφιά από τα κάδρα των γραφείων.
Είναι απίστευτο το υπεροπτικό ύφος που παίρνουν αυτές οι ομάδες όταν καταφθάνουν στους κρατικούς Αερολιμένες συμπεριφερόμενοι λες και ολόκληρη η Χώρα τους οφείλει πλήρη υποταγή. Θα περίμενε κανείς να προσβλέπουν σε ρεαλιστικούς στόχους που έχουν να κάνουν με τη λειτουργικώς αποτελεσματική μεταβίβαση της διοίκησης. Αλλά ο στόχος δεν είναι αυτός. Ο στόχος ήταν και είναι πάντοτε να υποτιμηθεί ο εγχώριος πληθυσμός με ό,τι αυτός παρήγαγε τα τελευταία χρόνια. Ίδια αίσθηση είχαμε, όπως άλλωστε αναφέρθηκε δημόσια, από την αγόρευση του δικηγόρου του ΤΑΙΠΕΔ που, λίγο πολύ, ανέφερε ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του εμβρόντητου ακροατηρίου ότι ολόκληρη η Ελλάς έχει ανάγκη το Γερμανό κατακτητή της.
Κανονικά δεν έπρεπε καν να τολμήσουν να πλησιάσουν μάλιστα με αυτό το απαξιωτικό ύφος, πριν από την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Εδώ βέβαια περιφρονούν ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, δεν θα περιφρονήσουν και τη δικαιοσύνη του. Τα φαινόμενα αυτά τα ζούμε και στη Ρόδο. Από την περασμένη Δευτέρα με την ανοχή και τις ευλογίες της Διοίκησης, έχουν εγκατασταθεί και επιδίδονται στο προσβλητικό για όλους μας έργο τους. Σε ολόκληρη την Ελλάδα οι εργαζόμενοι και οι Τοπικές Κοινωνίες έχουν έκδηλα αντιταχθεί μέσα από διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις. Το ίδιο κάνουμε και εμείς εδώ σήμερα. Διαδηλώνουμε διατρανώνοντας την πεποίθηση μας ότι κανένας σύγχρονος αποικιοκράτης με κανένα εγχώριο ή εξωτερικό συνεργάτη του δεν είναι επιθυμητοί.
Ενώ η Χώρα βρίσκεται για έξι κιόλας χρόνια σε κλοιό οικονομικής ασφυξίας και φορολογικής καταπίεσης, ο δρόμος των παραχωρήσεων, που κατά την άποψη μας αποτελεί κατάντια, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να χειροτερεύει τα πράγματα. Ας τολμήσουμε να σταματήσουμε αυτές τις πολιτικές εμποδίζοντας και τους εγχώριους εκφραστές τους…

Με εντολή ΔΣ

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Φώτης Λουλουδάκης Υπαπαντή Κουλιά

 

You may also like...

0 thoughts on “Το ψήφισμα για το ξεπούλημα του αεροδρομίου Ρόδου”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ΚΑΙΡΟΣ

Mar 19 - Tue
Rodos, GR
12°C
Day Cond. Temp.
mon 03/18
18/16°C
tue 03/19
16/15°C
wed 03/20
16/15°C
thu 03/21
17/16°C
fri 03/22
19/17°C

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

March 2019
M T W T F S S
« May    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Follow by Email
Google+
RSS
Twitter
Facebook
Facebook